The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Co by kdyby.. #1

pondělí 29. července 2013

Co by kdyby.. #1

Více informací o tomto meme (a linkovač pro zapojení) najdete zde!

Co bych dělala, kdybych mohla strávit jeden den se svojí oblíbenou postavou?
Především se musím zamyslet nad tím, kdo je vlastně má oblíbená postava. Je to Steve z Darrena Shana? Peeta z Hunger games? Loki z Tryllů? Nakonec jsem na to přišla. Adrian Ivashkov z Vampýrské akademie! Proč? Protože je tak úžasný a sexy a dokonalý a vtipný a... prostě ideální druhá polovička. A navíc je drzý, i přes svůj lhostejný zevnějšek je romantický a milý a také je děsivě upřímný jako já, což je jeden z dalších důvodů, proč je má oblíbená postava!

Takový správně strávený den by samozřejmě nezačal jinak než v noci u baru. Jenže myslím, že kdyby to tak skutečně bylo, asi bych si z následujícího dne moc pěkných zážitků neodnesla. Jako jo, sice bych byla s Adrianem, ale v takových případech je kocovina mnohem silnější než láska ke knižnímu hrdinovi (Adriane, promiň, promiň!). 
Takže bych raději začala hned ráno, ráda bych s ním šla na horskou dráhu, protože bych ho strašně ráda viděla křičet. Samozřejmě nejsem žádný sadista, ale myslela jsem tím, že bych chtěla vidět jeho pravé já, které sé skrývá pod tou maskou. Jeho zábavné já, které si umí všechno užít, byť jde jen o jednu malou zábavní atrakci!

Až bychom se pořádně vyblbli jako malé děti, nechala bych se od něj pozvat na párek v rohlíku (no co, proč ne?) a pak bych s ním šla na procházku do parku. Tam bych se mu nabídla, aby se ze mě napil, protože mě opravdu zajímá, jaké to je. Potom, když už by se schylovalo k večeru, usedli bychom k nějakému baru (konečně) a pořádně se ztřískali. S Adrianem by to musel být nezapomenutelný zážitek! A pak... no... myslím, že to už nemá cenu si představovat, protože bych si to stejně další den nepamatovala. *ďábelsky se zasměje*

Možná to z ní jednoduše a vypadá to jako obyčejný den, který si vysnilo malé děcko, ale vím, že s Adrianem je každý den neobyčejný a něčím zvláštní. Takže za mě to je adrian! A co vy a váš den s knižním hrdinou?

3 komentáře:

  1. Neviem, či by kričal na horskej dráhe. :D Ale ak hej, chcela by som byť pri tom. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrat jen jednoho bylo těžké, ale nakonec vyhrál Dimitrij, Adrian je sice taky fajn a v některých chvílích neodolatelný, ale měla bych strach, aby omylem neměl jednu ze svých depresí a neskončilo to jen u toho alkoholu :D Každopádně, vymyšlené to máš hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja teraz citam va a adriana som si proste musela zamilovat. Je to take zlaticko. A den s nim, by bol naozaj vazne zaujimavy, zvlast som zvedava na to kusnutie... :D

    OdpovědětVymazat