The Hunger Games 32x32 LogoLeopard Print Pointer Books are my passion...: Divergentní soutěž u Abyss | #divergentniduben

neděle 20. dubna 2014

Divergentní soutěž u Abyss | #divergentniduben


Jistě jste všichni slyšeli o akci pořádanou Abyss, která nese vznešené jméno Divergentní duben. Protože se premiéra Divergence v kinech kvapem blíží a někdo se třeba ještě ke knížce nedostal, právě v tomto měsíci má šanci. A jak to poslední dobou bývá, s většinou projektů k jejich konci přichází i soutěž, kterou můžete najít u Abyss na stránkách. V rámci této soutěže jsem se rozhodla trochu přispět.

Zajímá vás, čím? Knížkou to nebude, ale za účast si budete moci připsat vstup do stávající soutěže o záhadnou výhru. Možná to nezní tak lákavě, ale berte to tak že čím víc vstupů, tím větší šance na výhru! A to snad stojí za to!

Název této miniakce zní: Co bych dělal/a, kdybych byla zrovna v této frakci? Pokud někdo knížky nečetl a neví, v čem jsou každé frakce zvláštní, u Abyss máte krásný výčet, jehož přečtení vám nezabere příliš času. Jak už název napovídá, budete se muset vžít do kůže nějakého člověka, který je v dané frakci. Dostanete tři situace, z nichž si stačí vybrat jednu (ale pokud je někdo tak plný energie, že se cítí na tři, nebráním mu) a tu popsat do článku na svém blogu (nebo do soutěžního mailu) z pěti různých pohledů.

Situace
1. V obchodě vidíte, jak někdo krade
2. Ve vašem domě narazíte na zloděje, který začne vyhrožovat, že vás zabije, když mu nedáte peníze
3. Na ulici je skupinka starších dětí, které mlátí mladšího

Pro úplnost. Vyberete si jednu (v případě zájmu více) situaci, kterou popíšete pěti řešeními. Co byste dělali v kůži Neohroženého, Sečtělého, Mírumilovného, Odevzdaného, Upřímného a vaši odpověď uveřejníte na stránkách. Snažte se být originální a s úkolem si pohrát, pak si u toho užijete mnohem více zábavy! Doufám, že se vám miniakce zalíbí a že právě tento vstup bude vaším vítězným! Ať žije #divergentniduben!

Žádné komentáře:

Okomentovat